Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Keepershirts

Jenisport voorziet ook keepers graag van kwalitatief hoogwaardige kledingstukken. Daar horen keepershirts van Cawila bij. Shirts voor keepers van elk niveau die intensief bewegen. Vallen, schuiven, liggen, springen, blokkeren en bukken: het hoort er allemaal bij. De stof van de Cawila keepershirts ventileren uitstekend door het Dry Tec-systeem en de Mesh inzetstukken. 

Leuk extraatje: we bedrukken desgewenst de kledingstukken met logo’s, nummers en teksten.

Bij twee of meer keepershirtbestellingen geven we aantrekkelijke kwantumkortingen.

1-0 VOOR DE KEEPERSHIRTS VAN CAWILA
Zonder bewegingsvrijheid is het voor een doelman lastig keepen. De keepershirts van Cawila zijn daarom soepel, flexibel, lichtgewicht en speciaal ontworpen voor in en rondom het doel. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de shirts goed aansluiten rondom de schouders en de armen. De manchetten zijn wat korter, zodat er voldoende ruimte overblijft voor keeperhandschoenen. Ook de ellebooggedeelten zijn verstevigd, omdat keepers daar nu eenmaal regelmatig op landen. De keepershirts ventileren uitstekend dankzij het Dry Tec-systeem en de extra Mesh inzetstukken die in het polyester zijn verwerkt. Deze shirts kunnen tegen een stootje en zijn uitermate comfortabel. De Cawila keepershirts zijn eenvoudig te reinigen.

Passende oufit
De keepershirts van Cawila zijn goed te combineren met onze andere Cawila kledingstukken. Wie graag met een bij elkaar passende outfit sport, kan kiezen voor broeken, jasjes en andere kledingstukken met dezelfde kleurcombinaties of ontwerpen. Voor nog meer eenheid binnen een team, vereniging of club, kunnen we met onze eigen drukapparatuur gewenste symbolen, logo’s, nummers en/of teksten op de kleding drukken.

Ruime keuze
Op de webshop van Jenisport staan niet alleen keepershirts en kledingstukken van Cawila, maar ook van gerenommeerde merken als Jako, Adidas, Erima, Uhlsporten Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -sokken, -schoenen en –attributen. Er is keuze genoeg, voor jong en oud.