Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Masita Keeperskleding

Jeni Sport biedt losse Masita keeperkledingstukken, maar ook complete sets bestaande uit keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen. U kunt hier ook zelf uw Masita keeperskledingset samenstellen. De kleding is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties. Masita werkt alleen met kwaliteitsstoffen die het sporten prettiger maken. Mede dankzij de ClimaTech-materialen, die een ventilerende en ademende werking hebben en die ervoor zorgen dat vocht en warmte gereguleerd worden.

Bestelt u meerdere artikelen tegelijk (het mogen ook dezelfde artikelen zijn)? Dan geven wij kwantumkorting op deze Masita keeperskleding.

Masita Keeperbroek 3/4 8801 1500
  • Besparing 45%
27,49 14,99 (Incl. BTW)
Masita Keeperbroek Lang 8601 1500
  • Besparing 25%
33,99 25,49
Vanaf 23,77
(Incl. BTW)
  • Besparing 50%
29,99 14,99 (Incl. BTW)
  • Besparing 20%
24,99 19,99
Vanaf 17,49
(Incl. BTW)
Masita Keepershort 8701 1500
  • Besparing 20%
22,49 17,99
Vanaf 15,74
(Incl. BTW)

VOOR KEEPERS MET EEN DOEL VOOR OGEN
Keepers hebben een belangrijk doel voor ogen: de bal mag er niet langs! Om keepers te ondersteunen en om ze goed voor te bereiden op een mooie pot voetbal, heeft Jeni Sport verschillende Masita keeperkledingstukken op de webshop staan. Keeperskleding moet comfortabel zijn: het moet lekker zitten, maar ook bestand zijn tegen transpiratie, verschillende weersomstandigheden en fraaie duiken en sprongen. De Masita keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen staan bekend om hun duurzame, flexibele en lichtgewicht stoffen. En om de perfecte pasvorm waardoor de kleding goed aansluit. De stoffen van Masita zijn van een uitstekende kwaliteit en reguleren vocht en warmte dankzij het ClimaTech-systeem. De keeperskleding van Masita kan tegen een stootje (mede door de elleboogpolstering) en is zelfs na een flinke zweetpartij eenvoudig schoon te krijgen. 

Bij elkaar passende outfit
En voor wie graag duidelijk maakt bij welke club of vereniging hij/zij zit, kan Jeni Sport de kledingstukken bedrukken met logo’s, nummers en teksten. Dat doen we aan de hand van onze eigen drukapparatuur. Met bovenstaande keepersets zien de doelmannen er gelijk sportief en stijlvol uit: een geheel, met bij elkaar passende kledingstukken. Natuurlijk kan iedereen zijn eigen set samenstellen. Met zijn/haar favoriete kleuren en ontwerpen.

Keuze en advies
Op de website van Jeni Sport staan niet alleen keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen van Masita, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Cawila, Jako, Erima, Adidas, Uhlsport en Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg! Kunt u niet kiezen of heeft u een vraag? Neem contact op met Jeni Sport. We helpen u graag verder en geven vrijblijvend advies (dus zonder verplichtingen).