Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Masita Presentatiepakken

U ziet hier een ruim assortiment complete Masita presentatiepakken voor dames en heren. De jassen en broeken zijn ook los verkrijgbaar.

En dan hebben we nog goed nieuws voor u! Bestelt u meer dan één presentatiepak van Masita, dan krijgt u korting! Die korting kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast zijn diverse bedrukkingen mogelijk op deze Masita pakken, jassen en broeken. Jeni Sport beschikt namelijk over eigen professionele drukapparatuur. 

MEER VAN MASITA: PRESENTATIEPAKKEN

Deze tweedelige presentatiepakken van Masita zijn uitermate functioneel en comfortabel. De kleding is voorzien van sneldrogend en ademend materiaal voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht voor optimale bewegingsvrijheid. De presentatiepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en maten. U kunt de presentatiepakken als set kopen (jas + broek) of als losse onderdelen: jas of broek. 

Eigen ontwerp laten bedrukken
Jeni Sport beschikt over eigen professionele drukapparatuur. Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Masita sportkledingstukken, zoals shirts en sportkousen.

Keuze en advies
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van Masita, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Cawila, Erima, Jako, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar. Kunt u niet kiezen of heeft u vragen? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We geven altijd vrijblijvend advies (zonder verplichtingen).