Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Masita Sportkousen Basic kopen

Jeni Sport heeft een ruim assortiment aan Masita sportkousen. Er zijn diverse modellen beschikbaar, van hogere kousen tot lagere sportstokken. Allen zijn van kwalitatief goede stoffen die lang mee gaan en goed bestand zijn tegen wasbeurten. Ze zijn gemaakt van 96% Polyester en 4% Elastan-ClimaTech, wat ervoor zorgt dat ze prettig dragen.

Comfortabele Masita kousen

Een reden om te kiezen voor Masita sportkousen is dat ze erg comfortabel dragen. Dat komt door de vlakke naden bij de tenen, en de dubbele-boord-constructie, waardoor de kousen goed blijven zitten maar niet je onderbeen afknellen en striemen achterlaten. De meeste Masita sportkousen zijn leverbaar in vijf verschillende maten, en onder iedere kousmaat vallen meerdere schoenmaten. Doordat de stof erg rekbaar is en je de naden bijna niet voelt, kunnen de kousen makkelijk mee rekken. Ideaal voor voeten die tussen twee schoenmaten in zitten of juist voor voeten die nog aan het groeien zijn. Maar ook voor reguliere schoenmaten is Masita een comfortabele, kwalitatief goede en betaalbare keuze!

Masita: ruime keuze

Met het merk Masita heb je een ruime keuze uit heel veel verschillende modellen, kleuren en ontwerpen. Hou je van gestreepte kousen bij de bovenrand, of liever een effen kleur? Sommige modellen zijn zelfs leverbaar in maar liefst 20 kleuren. Advies nodig over de meest geschikte Masita sportkousen voor jou? Neem contact met ons op voor deskundig advies op maat!