Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Masita Thermokleding

Masita thermokleding is voor iedere buitensporter een belangrijk onderdeel van een goede sport outfit. Thermokleding is de basis en wordt ook gebruikt als onderkleding. Masita thermokleding is ideaal voor iedereen die door weer en wind klaar is om te sporten. Jenisport biedt Masita thermokleding voor dames, heren en kinderen. Voor voetballers, volleyballers, handballers, hardlopers en wandelaars.

Thermokleding van Masita voor kinderen

Masita gaat voor kwaliteit. Zo hebben ze verschillende technieken voor een optimale vochtregulatie. Voor de kleine sporters is het net zo belangrijk om goede sportkleding te hebben als voor volwassenen. De spieren van kinderen zijn nog in ontwikkeling en die moeten niet te veel belast worden. Als kou over de spieren komen, kan het stram aanvoelen en kunnen blessures veel eerder opspelen als dat een kind goede kleding draagt. Thermokleding is daarom een must: het houdt je kind warm tijdens het sporten en neemt warmte weg waar nodig. Bij Jenisport verkopen we voor kinderen Masita thermokleding in heel veel verschillende kleuren:wit, zwart, blauw, marine, groen geel, rood en paars. Longsleeve thermoshirts zijn al te verkrijgen vanaf maat 116!

Masita thermo onderkleding voor hem en haar

We noemden het al: hoe belangrijk goede sportkleding is. Voor de spieren, voor de soepelheid en voor het plezier. Als je niet door en door koud bent, is het makkelijker en leuker om te sporten. En dit vol te houden. Voor de dames hebben we onderkleding van Masita vanaf maat XS t/m 2XL. Voor de heren lopen de maten van S t/m 3XL.Sommige Masita themo kledingstukken zijn in wel 9 verschillende kleuren te krijgen. We hebben Masita Tights, Masita thermoshirts met lange en met korte mouwen. Kijk snel of jouw matchende onderkleding in onze webshop te vinden is!

Waarom Masita thermokleding kopen?

Masita is van oorsprong een Nederlands bedrijf. Al meer dan 50 jaar is Masita een grote naam in de teamsportwereld. Ze maken gebruik van verschillende technologieën die er voor zorgen dat jij ook in de kou optimaal kan sporten. Bijvoorbeeld Lycra-climatech, dat jouw temperatuur reguleert. Vochtregulatie en het opnemen van jouw lichaamstemperatuur, dat is wat Masita thermokleding goed maakt. De kwaliteit is hoog, terwijl Masita thermokleding heel goed betaalbaar is. Jenisport biedt elke sporter graag goede en betaalbare kleding: kijk snel in onze webshop voor thermokleding!