Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Puma Sweaters

Puma sweaters: ideaal voor trainingen, voor of na wedstrijden en voor de technische staf van sportteams. Wij bieden u niet alleen hoodies van Puma, maar ook trainingtops met ritssluiting, normale sweaters zonder capuchon en jacks met een halve ritssluiting. 

Het merk Puma biedt veelzijdigheid in sportkleding. Dit wereldberoemde sportmerk voldoet namelijk aan de wensen van elke sporter. En wij van Jeni Sport vinden dat fantastisch. De veelzijdigheid komt tot uitdrukking in onder meer de gebruikte materialen voor Puma sweaters, maar zeker ook in het uitgebreide assortiment. Kies hieronder uit onze collectie en bestel snel!

 Puma sportkleding
Puma's veelzijdige sportkledingcollectie bevat dus niet alleen maar hoodies of sweaters. Bekijk ook de sportbroeken, trainingsjacks, sportshirts, sporttops en accessoires van Puma. Het merk biedt elke voor elke sporter wat wils.

Bedrukken doe je bij Jeni Sport
Waarom niet? Maak uw sportkleding eigen door uw naam, rugnummer, clubnaam of logo te laten drukken. We hebben ons eigen apparatuur en in overleg kunnen wij heel veel waarmaken voor een niet al te gekke prijs.