Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Puma Voetbaltassen

Puma voetbaltassen kennen geen gebrek aan ruimte. In de sporttassen van het wereldberoemde merk kunt u een groot aantal sportartikelen kwijt. Door het grote volume en de vele handige vakken en ritsen is het ook mogelijk om alle spullen goed gescheiden te houden. Bijvoorbeeld door een speciaal schoenenvak en een ruimte voor badspullen en schone kleding.

De voetbaltassen van Puma staan niet alleen voor ruimtelijk ordenen. Maar ook zeker voor kwaliteit. Puma voetbaltassen worden gebruikt door tal van grote sporters én zelfs door andere atleten die zich kunnen identificeren met de krachtige sportartikelen van het merk. Bestel daarom snel uw voetbaltas van Puma in onze webshop. Dat kunt u hieronder gemakkelijk doen!

JA! EEN VOETBALTAS VAN PUMA!
U heeft ruime keuze uit de verschillende duurzame tassen van Puma die u hierboven ziet. Ze zijn stevig door de goede stiksels en sterke stoffen. In de ruime Puma voetbaltassen kunt u al uw sportspullen kwijt. Kijkt u op tegen het sjouwen van zo'n zware tas? De verstelbare draagbanden van de Puma tassen maken het tillen een stuk aangenamer. De tassen bestaan uit een hoofdvak en één of meerdere aparte vakken. Waar u bijvoorbeeld uw waardevolle spullen in kwijt kunt of uw schoenen of natte handdoeken. De tassen zijn voorzien van stevige sluitingen, zodat uw artikelen er niet zomaar uitvallen. Op de bodem van sommige tassen zitten duurzame noppen voor grip en tegen vocht. Verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en maten.

Tas bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij ook uw Puma sporttas bedrukken met uw logo, motto, naam, tekst of symbool. Zo herkent u uw tas uit duizenden of past de tas mooi in het team of binnen de club. Jeni Spot beschikt namelijk over eigen, professionele drukapparatuur.

Ruime keuze
We hebben niet alleen voetbaltassen van kwaliteitsmerk Puma in ons assortiment. We verkopen ook tassen van andere gerenommeerde merken zoals Adidas, Erima, Cawila, Jako, Uhlsport en Nike. Scroll gerust door alle mogelijkheden en kies uw favoriet. Keuze genoeg! Kunt u wel wat advies gebruiken of heeft u vragen over bovenstaande Puma voetbaltassen? Neem contact op met Jeni Sport. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.