Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Uhlsport Presentatiepakken Dames

Uhlsport presentatiepakken voor dames ogen fraai door de elegante lijnen. Gecombineerd met de andere goede eigenschappen van de pakken, kunt u met een gerust hart voor de dag komen op wedstrijddagen en andere gelegenheden. Op die manier zorgt u voor een professioneel aanzien, wat uw imago en dat van uw team of club zeker ten goede komt.

Het welbekende merk Uhlsport heeft er veel aan gedaan om ook voor dames optimale presentatiepakken te fabriceren. Uhlsport presentatiepakken voor dames beschikken namelijk over een naadloze pasvorm en veel elasticiteit, waardoor u binnen no-time een verpletterende indruk maakt. Bekijk hieronder de pakken en stel uw presentatiepak samen

UHLSPORT FOR LADY'S
Deze losse presentatiekledingstukken of deze gehele presentatiepakken voor dames van Uhlsport zijn uitermate functioneel. De kleding is gemaakt van sneldrogende en ventilerende stoffen en voorzien van Mesh-inzetstukken voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht. Sportsters ervaren ruim voldoende bewegingsvrijheid. De presentatiepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, speciaal voor dames.

Eigen ontwerp op dameskleding
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken voor dames bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig om uniformiteit binnen een team te creëren bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Uhlsport sportkledingstukken, zoals vesten en sportkousen. De kledingstukken van Uhlsport zijn goed met elkaar te combineren.

Keuze en advies
Op onze webshop staan presentatiepakken voor dames en andere kledingstukken van Uhlsport, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Cawila, Erima, Jako en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar. Kunt u niet kiezen? Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We geven graag vrijblijvend advies (geheel zonder verplichtingen).