Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Handbalsets

Handbalsets 
Een complete handbalset bestellen? Bij Jeni Sport bieden we handbalsets in verschillende maten, kleuren en designs. De sets bestaan uit een handbalshirt en handbalshort. Bij sommige outfits zijn ook de handbal sokken inbegrepen. 

Kwaliteit en comfortabel
Op zoek naar handbalkleding van Jako, Erima en Masita? Bekijk de speciale aanbiedingen van Jeni Sport dan snel. Onze producten staan bekend om de kwaliteit, maar zeker ook vanwege de comfortabele zit. Voor een sporter is niets zo belangrijk als kleding die lekker zit. Handbalshirts en handbalshorts zijn ook apart te bestellen.

Wees uniek, bedruk!
Bij ons kunt u uw sportkleding uniek maken. Lever ons uw logo, rugnummer, clubnaam, sponsorreclame of naam aan en wij drukken het op uw sportkleding. Handbalshorts en shirts, met onze eigen apparatuur kunnen we veel bedrukken. Nog meer zelfs in overleg! Bekijk ook eens onze trainingspakken en presentatiepakken

Hoe meer u besteld, hoe meer korting u krijgt
Ja, dat leest u goed! Is het hele team toe aan nieuwe kleding? Laat dan niet iedereen voor zich betalen, Want wij maken het u makkelijk: hoe meer u besteld in één keer, hoe meer korting wij u bieden. Wij vinden teamsport net zo belangrijk als u, dus supporten wij u graag in goede kwaliteit kleding voor een leuk prijsje.