Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Keepershandschoenen

De keepershandschoenen van Adidas zijn gegarandeerd stevig, comfortabel en functioneel. Een keeper heeft een duidelijk doel voor ogen: de bal mag er niet in! Deze keepershandschoenen leveren een belangrijke bijdrage aan dit doel. 

VOOR KEEPERS MET EEN DOEL VOOR OGEN
De keepershandschoenen van het gerenommeerde merk Adidas zijn niet alleen comfortabel, maar ook stevig, flexibel en functioneel. De bal kan hard aankomen en de keeper maakt soms indrukwekkende duiken. De Adidas keepershandschoenen hebben daarom een speciale vingerbeschermingslaag van foam die ervoor zorgt dat de val van de bal breekt en dat de vingers niet te veel uitrekken. Daardoor wordt de kans op blessures aanzienlijk kleiner. Jenisport levert keepershandschoenen voor verschillende voetbalniveaus en voor jong en oud. 

Ruime keuze
Op onze webshop staan keepershandschoenen en andere kledingstukken van Adidas, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Erima en Uhlsport. Bent u benieuwd naar wat de andere merken te bieden hebben? Neem gerust een kijkje op onze webshop.