Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Sportkousen

Alstublieft, een ruime keuze aan Adidas sportkousen met geïntegreerde versterkingen op de midden voet en hiel. Deze voetbalkousen zorgen voor anatomisch geplaatste schokdemping voor je voeten. Uiteraard te verkrijgen in diverse maten en kleuren. 
Bij afname van meerdere Adidas sportkousen geven wij staffelkorting, die kan oplopen tot maar liefst 30%!

ADIDAS VOOR BENEN
Ideale kousen voor voetballers die weleens een schop tegen hun voeten krijgen of die niet bang zijn een balletje keihard weg te trappen. Deze stevige Adidas sportkousen zijn voorzien van verstevigde delen bij de middenvoet en bij de hiel. De anatomische pasvorm van van de kousen houden de voeten in vorm en hebben een schokdempend effect. De kousen blijven goed zitten en kunnen tegen een stootje. Beschikbaar in verschillende kleuren en maten. 

Een kous met uw logo
Wij beschikken over onze eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig uw sportkousen bedrukken met uw logo, motto, naam of wat u maar wilt. Zo maakt u uw kousen uniek of maakt u uw club of organisatie herkenbaar. 

Ruime keuze
Jenisport biedt naast deze sportkousen ook andere Adidas sportkledingstukken die goed bij elkaar passen, zodat u een bij elkaar passend tenue kunt dragen. Naast onze Adidas-collecties staan er kledingstukken van de gerenommeerde merken Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Snuffel gerust eens rond en bekijk alle andere mogelijkheden.