Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Sweaters

De bekende Adidas sweaters zijn ideaal om in de trainen, maar ook om buiten het sporten te dragen. De Adidas sweaters zijn er in diverse modellen en kleuren. Klik op 1 van de onderstaande producten om uw gewenste maat en kleur te kiezen. Daarnaast kunnen we alle mogelijke bedrukkingen op deze Adidas sweaters drukken, handig voor bijvoorbeeld het logo van uw club, namen van de spelers, sponsors en ga zo maar door. 
Bij afname van meerdere Adidas sweaters geven wij staffelkorting, die kan oplopen tot maar liefst 30%!

VERHIP: DAT IS WARM EN HIP!
De sweaters van Adidas zijn warm, stijlvol en gemaakt van Climacool materiaal, waardoor vocht en warmte uitstekend getransporteerd worden door de verschillende ventilatiezones. Handig voor tijdens het sporten of gewoon voor in uw vrije tijd. De sweaters zijn zeer comfortabel door de anatomisch doordachte pasvorm. De Adidas sweaters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn goed te combineren met andere Adidas-sportkleren, zoals broeken, shirts en kousen. 

Bedrukken sweater
Jenisport bezit eigen drukapparatuur en kan daarom eenvoudig uw gewenste logo, symbool, tekst of afbeelding drukken. Zo creëert u een unieke sweater. Ook voor binnen een team kan het bedrukken van de kleding zorgen voor een passend geheel. Zodat de club of vereniging direct herkenbaar is. 

Ruime keuze
Aan keuze geen gebrek. We bieden sweaters van Adidas, maar hebben ook een ruim assortiment aan sweaters van kwaliteitsmerken Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Snuffel gerust eens rond op onze webshop en kies uw favoriete sweater. Hoe meer sweaters u bestelt (bijvoorbeeld voor een hele groep) hoe meer korting u van ons krijgt. Die staffelkorting kan oplopen tot 30%.