Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Sweatshirts

Deze Adidas sweatshirts zijn ideaal om in de trainen, maar ook op buiten het sporten te dragen. De Adidas sweatshirts zijn er in diverse modellen en kleuren. Daarnaast kunnen we alle mogelijke bedrukkingen op deze Adidas sweatshirts drukken, handig voor bijvoorbeeld het logo van je club, namen van de spelers, sponsors en dergelijke. Bij afname van meerdere sweatshirts geven wij staffelkorting, deze kan oplopen tot maar liefst 30%!

SWEET! SWEATSHIRTS 
De sweatshirts van Adidas zijn warm, stijlvol en gemaakt van Climacool materiaal, waardoor vocht en warmte uitstekend getransporteerd worden door de verschillende ventilatiezones. Handig voor tijdens het sporten of gewoon voor in uw vrije tijd. De sweatshirts zijn zeer comfortabel door de anatomisch doordachte pasvorm. De Adidas sweatshirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn goed te combineren met andere Adidas-sportkleren, zoals broeken, shirts en kousen.

Bedrukken sweatshirts
Jenisport bezit eigen drukapparatuur en kan daarom eenvoudig uw gewenste logo, symbool, tekst of afbeelding drukken op de gewenste kleding. Zo creëert u een uniek sweatshirt. Binnen een team kan het bedrukken van de kleding zorgen voor een passend geheel. Zodat de club of vereniging direct herkenbaar is.

Ruime keuze
Aan keuze geen gebrek. We bieden sweatshirts van Adidas, maar hebben ook een ruim assortiment aan sweatshirts van kwaliteitsmerken Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Snuffel gerust eens rond op onze webshop en kies uw favoriete sweatshirt. Hoe meer sweatshirts u bestelt (bijvoorbeeld voor een hele groep) hoe meer korting u van ons krijgt. Die staffelkorting kan oplopen tot 30%.