Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Trainingsjassen

De trainingsjassen van Adidas zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. De jassen zijn stevig, gemaakt van ademende stoffen en functioneel. Sporters kunnen zich vrij bewegen en blijven warm. Topkwaliteit van Duitse bodem. Wie de jassen wil personaliseren met een logo, nummer of tekst kan ook bij Jenisport terecht. We bedrukken Adidas kleding met onze eigen apparatuur. Bij afname van grotere aantallen geven we aantrekkelijke kwantumkorting tot 30%. Naast trainingsjassen leveren we ook Adidas voetbalkleding en Adidas trainingspakken.

MOOI! TRAININGSJASSEN VAN ADIDAS 

Adidas trainingsjassen komen niet alleen op koude dagen van pas, maar ook tijdens warme zomeravonden of frisse lente-uren. Sporters die langdurig langs de lijn staan van een sportveld of die onderweg zijn naar een sportschool of –hal, blijven met deze trainingsjassen net wat warmer. Topkwaliteit van Duitse bodem, de jassen zijn duurzaam en efficiënt. Uitermate geschikt om te combineren met een trainingsbroek of sportshirt. De trainingsjassen zijn in eerste instantie speciaal ontworpen als deel van een trainingspak, maar hebben hun functie ook bewezen als los kledingstuk. Daarnaast zijn de trainingjassen voorzien van Climalite materialen, waardoor ze een ventilerende werking hebben. 

Passende outfit
Teams en clubs die graag een bij elkaar passende Adidas-outfit dragen, kunnen bij Jenisport kleding uit dezelfde teamlijn bestellen. Zo leveren we trainingsjassen die qua ontwerp passen bij Adidas trainingsbroeken of -sweaters. Alles in dezelfde kleur en look. Bij elkaar passende tenues stralen een sterk teamgevoel uit én zien er stijlvol uit.

Ruime keuze
Bij Jenisport kunt u online trainingsjassen van Adidas bestellen. We leveren naast Adidas trainingsjassen ook coachjassen van de merken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk gerust onze verschillende collecties en bepaal wat het beste bij u past! Aan keuzemogelijkheden in elk geval geen gebrek!