Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Calibra Volleyballen

Hieronder ziet u kwalitatief hoogwaardige volleyballen van het merk Calibra. Geschikt voor professioneel en recreatief gebruik. De ballen kunnen absoluut tegen een stootje en wachten met smart op een stevig potje volleybal! 

ZE VLIEGEN U OM DE OREN
De volleyballen met polyester voering van Calibra zijn handgenaaid, wat de kwaliteit waarborgt. De volleyballen blijven dankzij het speciale ventiel langdurig op de juiste druk en kunnen dan ook goed tegen een stootje. Dat is natuurlijk een belangrijke eis voor iedere volleybalspeler. De binnenband is gemaakt van latex. De grootte, de maat, het gewicht en de antivocht-beschermlaag voldoen aan de officiële sporteisen. De ballen zijn dan ook stuk voor stuk getest. Geschikt voor indoor en outdoor wedstrijden. Kortom, een prima bal voor een intensieve pot volleybal. 

Ruime keuze
We hebben niet alleen ballen van Calibra in ons assortiment. We verkopen ook ballen van andere gerenommeerde merken zoals Adidas, Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Kijk gerust even rond en kies uw favoriet. Aan keuzemogelijkheden geen gebrek!