Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Voetballen

Cawila voetballen hier direct online te bestellen. Trainingsballen, maar ook voetballen voor de jeugd. De voetballen zijn van prima kwaliteit en zeer betaalbaar. Bovendien geven wij kortingen tot maar liefst 30% indien u meerdere Cawila voetballen bestelt. We leveren de voetballen voor gras, maar ook de Cawila ballen voor harde ondergronden en kunstgras.

TRAP DE BAL ERIN!

U kunt een aardig balletje trappen tegen de voetballen van Cawila. De ballen zijn stevig en voldoen aan alle belangrijke voetbaleisen (ook die van FIFA). We bieden trainingsballen en wedstrijdballen voor zowel indoor als outdoor voetbal. De ballen zijn stuk voor stuk intensief getest op de aspecten 1. gewicht, 2. vorm, 3. grootte en 4.wateropname. De handgenaaide ballen zorgen voor ijzersterke spel- en vluchteigenschappen. Met een speciale balbouw voor een verminderde rebound en een zachte latex binnenbal. De ballen gaan lang mee en wachten met smart op een stevig potje voetbal.

Variëteit
Er staan niet alleen 'standaard' voetballen op onze webshop, maar ook voetballen voor American Football of slingerballen om de kopstoot te oefenen. We hebben ballen in alle soorten en maten, voor jong en oud. Voor trainingen of voor wedstrijden, voor binnen of voor buiten. 

Ruime keuze
Op onze webshop staan voetballen van het kwaliteitsmerk Cawila, maar ook van andere gerenommeerde merken zoals Adidas, Jako, Uhlsport, Erima en Puma. Bekijk ook eens de andere voetballen uit onze collecties en bepaal welke ballen u graag gebruikt. Keuze genoeg!

Advies
En u heeft nogal wat keuze. Weet u niet goed waar u voor moet kiezen? Of heeft u een vraag over de voetballen van Cawila. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.