Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Erima Scheidsrechterskleding

Bestel hier uw Erima Scheidsrechterskleding online. Kies uw scheidsrechtersshirt en -short en krijg ze zo snel mogelijk thuisbezorgd. Daarnaast is het mogelijk deze Erima scheidsrechterskleding bij ons te laten bedrukken, hierbij is van alles mogelijk qua bedrukking! Jeni Sport beschikt namelijk over eigen drukapparatuur. 

Bestelt u meerdere kledingstukken? Dan kunt u korting krijgen die op kan lopen tot maar liefst 30%. 

DE HAVIK OP HET VELD

Scheidsrechters houden alles goed in de gaten. Daarom rennen ze voortdurend over het veld en staan ze als haviken langs de lijn. Het is belangrijk dat scheidsrechterskleding comfortabel en flexibel zit. De scheidsrechterskleding van Erima op onze webshop is daarom voorzien van sneldrogende materialen voor optimaal vochttransport en uitstekende luchtcirculatie. Ademende kledingstukken die bestand zijn tegen een stootje. Verkrijgbaar in diverse kleuren en goed te combineren met andere Erima kledingstukken uit onze collecties.

Scheidsrechterskleding bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de scheidsrechterskleding bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten, rugnummers en/of motto’s. De scheidsrechter moet natuurlijk herkenbaar zijn. Het bedrukken van kleding kan de positie van de scheidsrechter net iets meer versterken.

Keuze genoeg
Op onze webshop staat scheidsrechterskleding en andere kledingstukken van Erima, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Jako, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kleding uit het ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!