Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Erima Voetbalsokken

Comfortabele voetbalsokken van Erima. Het katoen in de voet zorgt ervoor dat de sok in de schoen goed op zijn plaats blijft zitten. Maak hieronder de keuze uit de beschikbare kleuren en maten van deze deze voetbalsokken. Wij geven forse staffelkorting indien grotere hoeveelheden besteld worden, deze staffelkorting kan oplopen tot maar liefst 30%!

GEEN VOETBAL ZONDER SOKKEN

Hierboven ziet u ideale sokken voor voetballers die weleens een schop tegen hun voeten krijgen of die niet bang zijn een balletje keihard weg te trappen. Op dit moment hebben we de Erima Premium Pro Sanitized sportkousen, de Erima Tanaro voetbalkousen, de gestreepte Erima voetbalkous en de effen versie ervan. Deze stevige Erima sportsokken zijn voorzien van verstevigde delen bij de middenvoet en bij de hiel. De anatomische pasvorm van de sokken houden de voeten in de juiste vorm en op de juiste plaats in een schoen. De sokken hebben een schokdempend effect. Kousen die goed en stevig blijven zitten en die tegen een stootje kunnen. Beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Voor jong en oud.

Sokken met uw logo
Wij beschikken over onze eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig uw Erima sportsokken bedrukken met uw logo, motto, naam of wat u maar wilt. Zo maakt u uw sokken uniek of maakt u uw club of organisatie herkenbaar. Dat zorgt gelijk voor een hecht teamgevoel.

Ruime keuze
Jenisport biedt naast deze sportsokken ook andere Erima sportkledingstukken die goed bij elkaar passen, zodat u een bij elkaar passend tenue kunt dragen. Naast onze Erima-collecties staan er kledingstukken van de gerenommeerde merken Adidas, Cawila, Jako, Uhlsport en Puma. Snuffel gerust eens rond en bekijk alle andere mogelijkheden.