Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jako Keepershandschoenen

De keepershandschoenen van Jako zijn gegarandeerd stevig, comfortabel en functioneel. Een keeper heeft een duidelijk doel voor ogen: de bal mag er niet in! Deze keepershandschoenen leveren een belangrijke bijdrage aan dit doel.

En pssst... Wie grotere aantallen keepershandschoenen bestelt, krijgt kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 30%. 

VOOR KEEPERS MET EEN DOEL VOOR OGEN
Wat een vrolijke kleuren allemaal hè! De keepershandschoenen van het gerenommeerde merk Jako zijn niet alleen comfortabel, maar ook stevig, flexibel en functioneel. De bal kan hard aankomen en de keeper maakt soms indrukwekkende duiken. De keepershandschoenen van Jako hebben daarom een speciale vingerbeschermingslaag (bij sommige exemplaren gemaakt van foam) met extra robuuste binnenzijde of met rollfinger snit, die ervoor zorgen dat de val van de bal breekt en dat de vingers niet teveel uitrekken. Daardoor wordt de kans op blessures aanzienlijk kleiner. Jeni Sport levert keepershandschoenen voor verschillende voetbalniveaus en voor jong en oud. Tevens geschikt voor alle weersomstandigheden en beschikbaar in meerdere kleuren.

Ruime keuze
Op onze webshop staan keepershandschoenen en andere kledingstukken van Jako, maar ook o.a. van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Cawila, Erima, Uhlsport en Puma. Bent u benieuwd naar wat de andere merken te bieden hebben? Neem gerust een kijkje op onze webshop. Heeft u vragen over de handschoenen en weet u niet zo goed welke u het beste kunt kiezen? Ook daarover geven we graag vrijblijvend advies.