Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jako Keepershirts

ONS AANBOD
Jeni Sport voorziet ook keepers van kwalitatief hoogwaardige kledingstukken. Daar horen keepershirts (en undershirts voor keepers) van Jako bij. Shirts voor keepers van elk niveau die intensief bewegen. Vallen, schuiven, liggen, springen, blokkeren en bukken: het hoort er allemaal bij. De stof van de Jako keepershirts ventileren uitstekend door het 'Keep Cool'-principe.

Leuk extraatje: we bedrukken desgewenst de kledingstukken met logo’s, nummers en teksten.

Nog een leuk extraatje: bij grotere aantallen keepershirtbestellingen geven we aantrekkelijke kwantumkortingen.

IEDERE KEEPER ZIJN EIGEN SHIRT
Zonder bewegingsvrijheid is het voor een doelman (of vrouw) lastig keepen. De keepershirts van Jako zijn daarom soepel, flexibel, licht qua gewicht en speciaal ontworpen voor in en rondom het doel. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de shirts perfect aansluiten rondom de schouders en de armen. De manchetten zijn wat korter, zodat er voldoende ruimte overblijft voor keeperhandschoenen. De ellebooggedeelten zijn verstevigd en bij sommige shirts de schouders ook, omdat keepers daar nu eenmaal regelmatig op landen. De keepershirts ventileren uitstekend dankzij het 'Keep Cool'-principe dat in het polyester (Jacquard) zit verwerkt. Tevens vindt u hierboven de speciale Jako undershirts voor extra bescherming onder het 'gewone' keepershirt. Deze shirts kunnen tegen een stootje en zijn uitermate comfortabel. De Jako keepershirts zijn makkelijk schoon te krijgen. 

Passende oufit
De keepershirts van Jako zijn goed te combineren met onze andere Jako-sportkledinglijnen. Wie graag met een bij elkaar passende outfit sport, kan kiezen voor broeken, jasjes en andere kledingstukken met dezelfde kleurcombinaties of ontwerpen. Voor nog meer eenheid binnen een team, vereniging of club, kunnen we met onze eigen drukapparatuur gewenste symbolen, logo’s, nummers en/of teksten op de kleding drukken.

Ruime keuze
Op de webshop van Jeni Sport staan niet alleen keepershirts en kledingstukken van Jako, maar ook van gerenommeerde merken als Adidas, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -sokken, -schoenen en –attributen. Er is keuze genoeg, voor jong en oud.