Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jako Scheenbeschermers

Hieronder ziet u verschillende scheenbeschermers van het merk Jako, van verschillende prijscategorieën en gemaakt van diverse materialen. Geschikt tegen schokken en schoppen en beschermt de onderbenen uitstekend. 

De scheenbeschermers kunnen tegen een stootje en gaan lang mee. Ze zijn ook comfortabel en passen perfect om de benen heen. 

Bij afname van grotere aantallen (bijvoorbeeld voor het hele team) geven we staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%. 

SCHENENSCHOPPERIJ?!

Ja, het kan gebeuren. Een intense pot voetbal gaat vaak gepaard met schoppen en schokken tegen de benen. Niet voor niets zijn er daarom scheenbeschermers ontwikkeld die dergelijke schoppen en schokken opvangen. Het verkleint bovendien de kans op blessures aanzienlijk. 

De verschillende soorten
U ziet hierboven vijf verschillende scheenbeschermers uit verschillende prijscategorieën: de Jako Scheenbeschermers Dynamic Basic, de Dynamic Classic, de Jako Performance en de Performance Classic en ten slotte de Jako Striker. 

Verschillen tussen scheenbeschermers
De Dynaminc Basis scheenbeschermers van Jako bestaan uit een harde beschermingsschaal en een dubbele velcrosluiting aan de achterzijde. Geen poespas, gewoon stevige, sterke scheenbeschermers, verkrijgbaar in meerdere kleuren. De Jako Striker scheenbeschermers zitten wat ingewikkelder in elkaar. Gemaakt van een zachte schaal met compressie-effect aan de binnenzijde, zodat het been beter mee kan bewegen. De scheenbeschermers hebben een elastische geïntegreerde kous die ademend werkt én een inschuifvak. De buitenkant bestaat uit een functionele weefstructuur en RIPP-technologie tegen de heftigste schokken. 

Advies of vragen
Welke scheenbeschermers u ook kiest, ze doen allemaal waar ze voor gemaakt zijn: de schenen beschermen. Heeft u er vragen over of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We helpen u graag (geheel vrijblijvend) verder.