Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Keeperskleding

Nike keeperskleding

Keeperskleding van het bekende merk Nike is te herkennen aan het swooshteken (Nike logo) en de eigen designs van Nike. Jeni Sport legt nog duidelijk uit waar een heel keeperstenue uit bestaat en waar je aan moet denken voor het aanschaffen van keeperskleding. Wij zijn jouw totaalpartner in sport, dus naast keeperskleding voor kinderen en volwassenen bieden we nog meer benodigdheden voor keepers in ons assortiment!

Keeperskleding Nike

Keeperskleding van Nike, bestel je via Jeni Sport! Bij ons weet je dat je profiteert van een lage prijs! Nike is een van de grootste merken als het gaat om sportkleding. Het merk is zo bekend doordat het wordt aanbeden door artiesten en grootse sporters zoals Roger Federer, Tiger Woods en natuurlijk niet te vergeten in dat rijdje, Dafne Schippers. Nike sponsort dan ook veel sportteams: Voor het Nederlands Elftal levert Nike voetbalkleding voor het hele team, inclusief keeperskleding. Nike Keeperskleding is van de beste kwaliteit gemaakt en geschikt voor de beste keeperskleding. Wil jij ook ervaren om te sporten als de besten? Kijk dan snel tussen ons keeperskleding van Nike en bestel!

Keeperskleding: waar bestaat een heel keeperstenue uit?

Een keeperstenue vraagt om net wat meer bescherming dan een voetbaltenue, een hockeytenue of een handbaltenue voor spelers. Wat je nodig hebt aan keeperskleding, verschilt er sport. Wat opvalt: bij elke sport zijn keepersshirts, keepersshorts en keeperssokken en keepershandschoenen een must. Als we spreken over een keepersset, zit er standaard een shirt, short en sokken in. Overige benodigdheden worden gezien als bescherming en zitten dan ook niet standaard in een keeperstenue, dat valt niet onder kleding.

-       Keeperskleding Hockey

Een hockeykeeper moet het doel maar ook zichzelf beschermen voor de harde hockeybal, die ook nog eens met volle kracht op hem of haar afkomt. Naast de standaard keeperstenue (keepersshirt, keepersshort en keeperssokken), heeft een hockeykeeper ook keepershandschoenen, schoenen, scheenbescherming, een bitje en een keepershelm en arm, core en kruisbescherming (tok) nodig. Een hockeykeeper heeft het zwaar: de bewegingsvrijheid wordt namelijk best beperkt, maar de persoon is al te goed beschermd!

-       Keeperskleding Voetbal

Ook voor voetbal heeft een keeper een keeperstenue met een keepersshirt, keepersshort en keeperssokken nodig. Daarnaast dragen de keepers scheenbescherming, keepershandschoenen en uiteraard voetbalschoenen.

-       Keeperskleding Handbal

Handballers hebben ook lef: dat kleine handballetje mag met volle kracht en van redelijk dichtbij het doel in gegooid worden. Zie die maar tegen te houden, zonder bont en blauw iedere wedstrijd te eindigen. Handbalkeepers dragen naast een keepersshirt, keepersshort en keeperssokken ook keepershandschoenen, kniebeschermers en natuurlijk schoenen voor in de zaal of voor buiten.

Keeperskleding voor junior en senior

Keeperskleding hebben we in verschillende maten. Voor junioren en senioren zijn er geschikte keeperstenues te vinden. Voor junioren bieden we bijvoorbeeld van Uhlsport keeperskleding aan in maat XXS t/m maat M. Voor de echte kleintjes bieden we Adidas keeperskleding voor kinderen aan in de maten 140 t/m 164. Nike keeperskleding is perfect voor volwassenen en is te verkrijgen in maat S t/m maat XXL. Je vindt in ons assortiment keepersshirts van Nike met korte en lange mouwen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?