Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Sportkousen Basic

U ziet op deze pagina een ruime keuze aan Nike Basic sportkousen met geïntegreerde versterkingen op de midden voet en hiel. Deze voetbalkousen zorgen voor anatomisch geplaatste schokdemping voor je voeten. Uiteraard te verkrijgen in diverse maten en kleuren. 

Bij afname van meerdere Nike sportkousen Basic geven wij staffelkorting, die kan oplopen tot maar liefst 30%!

MET NIKE SPORTKOUSEN BASIC KUNT U WEL UIT DE VOETEN
Ideale basiskousen van Nike voor voetballers die weleens een schop tegen hun voeten krijgen of die niet bang zijn een balletje keihard weg te trappen. Deze stevige Nike sportkousen zijn voorzien van verstevigde delen bij de middenvoet en bij de hiel. De anatomische pasvorm van van de kousen houden de voeten in vorm en hebben een schokdempend effect. De kousen blijven goed zitten en kunnen tegen een stootje. Beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

Een Nikekous met uw logo
Wij beschikken over onze eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig uw sportkousen bedrukken met uw logo, motto, naam of wat u maar wilt. Zo maakt u uw kousen uniek of maakt u uw club of organisatie herkenbaar.

Ruime keuze en advies
Jeni Sport biedt naast deze basis sportkousen ook andere Nike sportkledingstukken die goed bij elkaar passen, zodat u een bij elkaar passend tenue kunt dragen. Naast onze Nike-collecties staan er kledingstukken van de gerenommeerde merken Adidas, Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma op onze webshop. Snuffel gerust eens rond en bekijk alle andere mogelijkheden. Heeft u vragen over onze Sportkousen Basic van Nike? Neem contact op met Jeni Sport! We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder. Zodat u met onze tips uit de voeten kunt.