Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Trainingsjassen

Nike, wie kent het niet? Eén van de bekendste merken voor sportswear. Comfortabel voor dames, heren en kinderen. En naast comfortabel, ook gewoon mooi. Waarom alleen dragen met sporten? En wanneer draag je een extra trainingsjas bij het sporten? Nike trainingsjassen zijn bij Jenisport in verhouding goedkoper, als je gelijk voor je hele team besteld! Trainingsjassen zijn bij ons te bestellen vanaf 10 stuks.

Trainingsjack Nike voor dames, heren en kinderen

Je vindt in de webshop van Jenisport trainingsjacks voor volwassenen en kinderen. Vanaf maat 120 t/m maat 170 kunnen kinderen terecht voor trainingsjacks van Nike. De dames en heren kunnen bij ons terecht met maat s t/m 3xl. Naast het bekende swoosh teken - het logo van Nike - kenmerken de Nike trainingsjassen zich door het Nike design met de kleuren: zwart-wit, royal blauw, university rood, pine green met wit, en goud-obsidian. Zit jouw clubkleur er tussen? De Nike vrouwen trainingsjassen zijn getailleerd. Dat verschilt van trainingsjassen voor de mannen, zo hoeven de vrouwen niet te zwemmen in te grote kleding en blijft sporten in Nike trainingsjassen voor iedereen comfortabel. Alle trainingsjassen zijn voorzien van dri-fit materiaal: zo blijf je warm op het veld en koel je niet snel af na gezweet te hebben! Blijf gewoon je ding doen, ongeacht het weer!

Wanneer draag je een Nike trainingsjas?

Nike trainingsjassen worden al lang niet meer alleen tijdens de sport gedragen. Je ziet het steeds meer in een casual outfit terug komen. Nike trainingsjassen zijn oorspronkelijk bedoeld voor de voetballers, handballers, korfballers en coaches: blijf warm tijdens het uitoefenen van je sport! Zeer belangrijk om blessures te voorkomen. Als teamwear leent de Nike trainingsjas zich uitstekend. Kies met je team voor dezelfde kleuren, bestel je Nike trainingsbroeken, Nike shirts, Nike longsleeves en Nike voetbalsokken en iedereen zal zien dat jullie bij elkaar horen. Om het nog iets meer op te laten vallen: bedruk je Nike trainingsjas met jullie clubnaam, teamnaam, rugnummer of clublogo! Ook daarvoor kun je terecht bij Jenisport!

Nike sportswear voor het hele team bestel je vanaf 10 stuks - vraag een offerte aan!

Eén team, één stijl. Als team wil je laten zien dat jullie bij elkaar horen. Als team wil je presteren. Als team wil je het beste voor elkaar. Nike trainingsjassen koop je bij Jenisport vanaf 10 stuks voor een hele scherpe prijs. Kijk snel in ons assortiment voor al jullie Nike teamkleding! Zo weet je zeker dat je comfortabel sport!