Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Puma trainingsbroeken nodig?

Trainingsbroeken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zoek je voor jouw team een trainingsbroek van Puma? Zoek dan niet verder! De Puma trainingsbroeken zijn zowel geschikt voor heren als voor dames en verkrijgbaar in een wijdere en een smallere pasvorm. Bovendien kun je de trainingsbroeken ook combineren met Puma trainingsjassen.

De training pants is een model Puma joggingbroek met een slim fit. De pijpen lopen smaller toe en sluiten daarmee beter om je enkels. Draagt jouw team graag sweatpants? De Poly trainingsbroek is een betaalbaar model, dat ook nog eens heel praktisch is. Deze joggingbroek heeft namelijk handige zakken, zodat jullie tijdens het sporten gewoon je smartphone bij je kunnen dragen.  

Wil je voor jouw team graag een bijpassend bovenstuk bij je Puma trainingsbroek, zodat je een Puma trainingspak hebt dat helemaal matcht? Dat hebben we natuurlijk ook. Kijk daarvoor even op de pagina met Puma trainingspakken. Desgewenst kan Jeni Sport jullie trainingspakken ook bedrukken.