Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Puma Voetbalshirts

Puma voetbalshirts zijn heerlijk om in te spelen. Het is niet voor niks dat bijvoorbeeld een topclub als Arsenal graag in Puma wedstrijdshirts speelt. Maar ook diverse andere grote internationale clubs en landenteams maken gebruik van de voetbaltenues van Puma. Het merk heeft een ruim assortiment aan voetbalshirts samengesteld.

Hieronder ziet u een impressie van de shirts van Puma die perfect als wedstrijdshirt of trainingsshirt te gebruiken zijn voor voetbal. De fraaie designs spreken voor zich én laten u tijdens een wedstrijd of training spreken. Natuurlijk zijn al deze shirts prima te combineren met teamlijnen van Puma, waardoor u prachtige teamwear creëert.

JA 'DOEMA', EEN VOETBALSHIRT VAN PUMA
Wij weten als geen ander dat voetballers zich tijdens het sporten niet bezig willen houden met de kleding die ze dragen. De voetbalshirts van Puma staan bekend om hun kwaliteit, designs en comfort. De shirts zijn voorzien van sneldrogende functionele bio-materialen met Mesh-onderdelen, die vocht en warmte moeiteloos reguleren via de ventilatieplaatsen en stofvezels. Daarnaast zijn de shirts licht van gewicht en zorgt de perfecte pasvorm voor een comfortabel gevoel. Bestand tegen hevige valpartijen, indrukwekkende duikvluchten, hevige regenbuien en intensieve beweging. De voetbalshirts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Bedrukken Puma voetbalshirts
Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur. Daardoor kunnen wij uw sportkleding eenvoudig bedrukken. Met het logo van uw team of sportclub of met een motto, naam of rugnummer bijvoorbeeld. Zo heeft u uw eigen unieke shirt of vormt het team een stijlvol geheel. Stijlvol op het sportveld? Ja! Dat kan!

Ruime keuze en advies
U kunt bij deze voetbalshirts ook bijpassende Puma kledingstukken vinden, zoals broeken, kousen of jassen. Op onze webshop staan kledingstukken van kwaliteitsmerk Puma, maar ook van de merken Adidas, Cawilla, Jako, Erima, Uhlsport en Nike. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete kledingstukken. Aan keuzemogelijkheden in elk geval geen gebrek! Heeft u vragen over de Puma voetbalshirts of kunt u geen keuze maken? Neem gerust contact met ons op, we geven graag vrijblijvend advies.