Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Recent bekeken

Uhlsport Voetbaltassen

Uhlsport voetbaltassen zijn er in verschillende kleuren, maten en soorten. De klassieke sporttassen hebben een groot volume, waardoor u veel sportkleding en aanverwanten kwijt kunt in de voetbaltas. Door de ritssluiting, waarvan iedere Uhlsport voetbaltas is voorzien, haalt u ook alles uit de beschikbare ruimte.

Op één van de zijden van de tas is een Uhlsport logo bedrukt. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de andere zijde van de tas te bedrukken met uw clublogo, rugnummers of reclame van sponsoren. Bedrukken doen wij zelf met onze eigen drukapparatuur. De Uhlsport voetbaltassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en perfect bruikbaar als tas voor al uw spelers. Dat zorgt voor een uniforme uitstraling! 

UHLSPORT TASSEN VOOR BALLEN, SCHOENEN, KOUSEN EN JASSEN
U ziet hierboven een ruime keuze uit de verschillende duurzame Uhlsport tassen. Ze zijn stevig door de goede stiksels en sterke stoffen. In de ruime Uhlsport voetbaltassen kunt u al uw sportspullen kwijt. Kijkt u op tegen het sjouwen van zo'n zware tas? De verstelbare draagbanden van de Uhlsport tassen maken het tillen een stuk aangenamer. De tassen bestaan uit een hoofdvak en één of meerdere aparte vakken. Waar u bijvoorbeeld uw waardevolle spullen in kwijt kunt of uw schoenen. De tassen zijn voorzien van stevige sluitingen, zodat uw artikelen er niet zomaar uitvallen. Op de bodem van sommige tassen zitten duurzame noppen voor grip en tegen vocht. Verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en maten.

Tas bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij ook uw sporttas bedrukken met uw logo, motto, naam, tekst of symbool. Zo herkent u uw tas uit duizenden of past de tas mooi in het team of binnen de club. Jeni Sport beschikt namelijk over eigen drukapparatuur.

Andere Uhlsport producten
Naast voetbaltassen heeft Uhlsport een uitgebreide collectie met voetbalkleding voor teams en verenigingen. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met opvallende designs zorgen voor de perfecte uitstraling op het veld.

Bij mooie Uhlsport hoort uiteraard een ook goede bal. De kwalitatieve Uhlsport wedstrijd- en trainingsballen rollen al vele jaren, tot grote tevredenheid van velen, over de Franse, Belgische, Duitse en Nederlandse voetbalvelden. Top kwaliteit gegarandeerd voor een uitstekende prijs! En kijk ook eens bij de buitengewoon verfrissende collectie Uhlsport trainingspakken.

Ruime keuze
We hebben niet alleen voetbaltassen en -kleding van kwaliteitsmerk Uhlsport in ons assortiment. We verkopen ook tassen van andere gerenommeerde merken zoals Adidas, Cawila, Jako, Nike en Puma. Scroll gerust door alle mogelijkheden en kies uw favoriet. Keuze genoeg! Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.