Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Puma Trainingspakken

Puma trainingspakken hebben een prachtige uitstraling en een fantastische pasvorm. Mede dankzij het fraaie ontwerp van de trainingsoutfits vallen de pakken écht op. Sporters van over de hele wereld zijn lyrisch over de sportkleding van Puma en daar vallen ook de trainingspakken onder. Door de prijs-kwaliteitverhouding kiezen velen voor Puma trainingspakken

In de webshop van Jeni Sport ziet u een groot aantal soorten trainingspakken van Puma. Deze zijn overigens gemakkelijk zelf samen te stellen, zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. De Puma trainingsjacks en trainingsbroeken zijn prima met elkaar te combineren. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel snel uw Puma trainingspak(ken)!

TEAMKLEDING PUMA

Naast Puma trainingskleding leveren wij ook diverse andere Puma teamkleding zoals Puma presentatiepakken, Puma voetbalshirts en diverse Puma sweaters en Puma jassen. Stuk voor stuk van hoge kwaliteit zoals je dat van dit top merk gewend bent!

BEDRUKKEN KLEDING PUMA

Daarnaast bedrukken wij alle Puma kleding in eigen beheer met allerlei soorten logo's zoals clublogo's en logo's van sponsoren. Full colour of in één kleur, het maakt ons niets uit! Ook bedrukken wij diverse soorten kleine nummers en rugnummers op shirts, shorts en trainingspakken op de diverse teamlijnen van Puma.