Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Keepershirts

Jeni Sport voorziet ook keepers graag van kwalitatief hoogwaardige kledingstukken. Daar horen keepershirts van Adidas bij. Shirts voor keepers van elk niveau die intensief bewegen. Vallen, schuiven, liggen, springen, blokkeren en bukken: het hoort er allemaal bij. De stof van de Adidas keepershirts ventileren uitstekend door het Climacool- en het Mesh materiaal.

Leuk extraatje: we bedrukken desgewenst de kledingstukken met logo’s, nummers en teksten.

Bij twee of meer keepershirtbestellingen geven we aantrekkelijke kwantumkortingen.

1-0 VOOR DE KEEPERSHIRTS VAN ADIDAS
Zonder bewegingsvrijheid is het voor een doelman lastig keepen. De keepershirts van Adidas zijn daarom soepel, flexibel, lichtgewicht en speciaal ontworpen voor in en rondom het doel. De Slim-fit pasvorm zorgt ervoor dat de shirts perfect aansluiten rondom de schouders en de armen. De manchetten zijn wat korter, zodat er voldoende ruimte overblijft voor keeperhandschoenen. Ook de ellebooggedeelten zijn verstevigd, omdat keepers daar nu eenmaal regelmatig op landen. De keepershirts ventileren uitstekend dankzij de Climacool- en Meshmaterialen die in het polyester zijn verwerkt. Deze shirts kunnen tegen een stootje en zijn uitermate comfortabel. De Adidas keepershirts zijn eenvoudig te reinigen.

Passende oufit
De keepershirts van Adidas zijn goed te combineren met onze andere Adidas-lijnen. Wie graag met een bij elkaar passende outfit sport, kan kiezen voor broeken, jasjes en andere kledingstukken met dezelfde kleurcombinaties of ontwerpen. Voor nog meer eenheid binnen een team, vereniging of club, kunnen we met onze eigen drukapparatuur gewenste symbolen, logo’s, nummers en/of teksten op de kleding drukken.

Ruime keuze
Op de webshop van Jenisport staan niet alleen keepershirts en kledingstukken van Adidas, maar ook van gerenommeerde merken als Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -sokken, -schoenen en –attributen. Er is keuze genoeg, voor jong en oud.